https://gentoftenetavis.dk/

Gentofte er en by i Region Hovedstaden i Danmark, nord for København. Indbyggertallet er steget betydeligt i løbet af de seneste år, og Gentofte har nu næsten 100.000 indbyggere. Gentofte er en af Danmarks byer med den største koncentration af slotte og paladser… Området hed oprindeligt Gønghovedgaard og blev oprettet af dronning Margrethe I i 1530’erne for at blive brugt som kongeligt jagtområde, efter at hun var blevet fordrevet fra Roskilde. Læs mere på linket her https://gentoftenetavis.dk/ og find den perfekte weekend for dig og din familie.

Den perfekte weekendtur starter i Gentofte

Gentofte er en by beliggende nordøst for København. Indbyggertallet er steget markant i løbet af de sidste par år, hvorfor gentofte nu har næsten 100.000 indbyggere. Gentofte er en af Danmarks byer med den største koncentration af slotte og paladser. Den er også kendt som en af Danmarks mest velhavende kommuner på grund af den store koncentration af udsøgte boliger, både fritliggende huse og rækkehuse. Dyrehaven også kaldet Dyrehaven er gentoftes udgave af Central Park i New York – det er gentoftes grønne lunge, hvor du kan opleve naturen på nært hold. Dette store stykke jord blev anlagt af Christian IV til hjortejagt, i dag er det åbent for alle, der har lyst til at besøge og opleve seværdighederne.

Oplev Gentofte og se vores de mange seværdigheder

Hvis du også er vild med dyr, kan du besøge Jægersborg Dyrepark. Gennem historien har området været brugt til jagt af de danske konger. Og i 2015 blev jagtmarkerne faktisk optaget på den prestigefyldte UNESCO Verdensarvsliste. Du kan dog også vælge at tage en kold dukkert i havet – besøg blot Hellerup Strandpark. Her finder du en dejlig strand, men du finder også sportsfaciliteter, hvor du kan få en masse motion. Med andre ord, Du kan sagtens se frem til en længere ferie eller blot et weekendophold i Gentofte.