En sengerand der vil pynte på børneværelset

For nogle børn kan den kolde og tremmeseng ofte virke utryg og ikke specielt rar at falde i søvn i og derfor kan man nogle gange ende med enormt lange putninger, der absolut ikke er rare hverken for dit barn eller dig. Med en sengerand kan du skabe et hyggeligt rum til dit barn, der giver en rolig og tryg nattesøvn, hvor dit barn er beskyttet mod de hårde og kolde tremmer på sengen. Derudover er sengerandene fra Filibabba designet uden snøre så der er skabt den allerhøjeste sikkerhed for dit barn. Det skaber nemlig en rolig og tryg søvn for både dit barn og dig selv.

Filibabba har skabt en lang række lækre sengerande, hvor kvalitet og lækre materialer er i højeste prioritet. En Filibabba sengerand er en simpel men virkelig fin måde at skabe en tryg lille rede for dit barn at falde til ro i. Med simple og elegante designs, kan du finde lige netop den sengerand, der passer ind på dit barns værelse og til jeres personlige stil.

Derfor skal du vælge en Filibabba sengerand

En sengerand er en virkelig fin og simpel måde at gøre den ellers golde sengerand til hyggelig og ikke mindst tryg for dit barn. Brug de fine sengerande til at gøre tremmesengen til en hyggelig lille redde, hvor dit barn kan putte sig ind til en god og lang nattesøvn.

  • Design til dig – Filibabba er kendt for deres enormt fine designs på alle deres produkter og deres sengerande er absolut ingen undtagelse! De forskellige sengerande findes i forskellige materialer, designs og farver, så du kan helt sikkert finde den sengerand, der vil passer perfekt ind i jeres personlige stil.

 

  • En tryg nattesøvn – Vi ved hvor svært mange børn kan have ved at falde i søvn for sig selv og derfor gør vi forældre alt for at skabe de bedste og mest trygge omgivelser for sit barn når det er sengetid. Med en sengerand fra Filibabba kan du skabe en redde-lignende følelse hvor der er trygt og roligt for dit barn at falde i søvn.

 

  • Bæredygtighed og kvalitet – Filibabba er en GOTS-certificere virksomhed, hvilket betyder at alle deres produkter af bomuld er fremstillet bærdygtigt og ansvarligt for både naturen og menneskene omkring produktionen. Det gør, at du med ro i maven kan forkæle dit barn med et produkt fra Filibabba.

 

Pynt til børneværelset med samvittighed

Der er ingen tvivl om at en sengerand fra Filibabba er den perfekte accessory til dit barns værelse. Det er en simpel og diskret måde at gøre børneværelset mere hjemligt og hyggeligt og så det passer lige præcis til jeres personlige stil derhjemme. Vi ved også hvor vigtigt det er at investere i produkter der er fremstillet på ordentlig vis og derfor er en sengerand fra Filibabba helt perfekt, da Filibabba kan prale af at være en GOTS-certificeret virksomhed, hvor deres produkter er blevet fremstillet på en etisk-ansvarlig måde for både naturen og de der er producerer de fine produkter. Vi tror på, at det giver mening at investere i produkter der er produceret ordentligt og derfor er Filibabba her et oplagt valg da kombinationen af bæredygtighed og fine designs helt simpelt bare giver mening.