Sofasættet samler stuen med et ensartet look

Sofagruppe i grå

For nogen er køkkenet hjemmets vigtigst rum, men der er nu ikke noget der samler stuen og gør den hyggelig som et flot og lækkert sofasæt.

Du kan få mange forskellige typer af sofasæt, både i farver, størrelser og materialer, men også sofasæt hvor der er lænestole til, puf, eller hvor det består af to og trepersoners sofaer.

Du kan finde din personlige favorit sofagruppe hos sofa.dk, men inden da kan du læse lidt mere om her hvordan du finder det perfekte sofasæt, og hvad det betyder for din indretning.

Dit sofasæt kan godt være udsmykning

Mange vælger deres sofasæt i en neutral eller dæmpet farve. Men har du f.eks. indrettet et hjem i nordisk stil, med kølige farver og lige linjer, så gør det bestemt ikke noget at få lidt liv ind i stuen ved at lade dit sofasæt stå som et statement midt i rummet.

Vælg f.eks. nogle modige farver eller mønstre, og skab fokus på det hyggeområde som sofagruppen udgør.

Vil du have en rød tråd i indretningen, kan du evt. vælge vaser, lampeskærme eller billedrammer i samme farver i resten af stuen.

Gå efter kvalitet

Hvis du køber et større sofasæt, så kan det godt være en del penge du skal have op af lommen, og derfor er det også vigtigt at du går efter en god kvalitet.

Dit sofasæt skal helst kunne holde i mange år, og stå flot i alle årene. Det kan også være det skal kunne holde til en flytning eller to, og måske et par ommøbleringer.

Vælg et sofasæt i nogle gode kvalitetsmaterialer, så du er sikker på at den holder meget længere, og bliver ved med at have samme gode siddekomfort.

Skab ekstra komfort og hygge i sofagruppen

Selvom sofagruppen jo er centrum for den gode oplevelse, så er der alligevel meget ekstra du kan gøre for at skabe en endnu bedre stemning og atmosfære omkring hele dit sofamiljø.

Har du f.eks. købt et sofasæt i lækkert læder, så kan du bløde lidt op og gøre det mere hyggeligt med bløde tekstiler som f.eks. tæpper og puder.

Lyset i og omkring din sofagruppe er også med til at gøre meget for stemningen, og der skal jo helst både være det rette lys til når der evt. skal spilles et brætspil, læses en god bog, eller drikkes et glas vin til en god film.