Stiger husets værdi, hvis man får lavet efterisolering

Stiger husets værdi, hvis man får lavet efterisolering. Svaret er ganske simpelt ja. Huset værdi stiger væsentligt når der laves energiforbedringer. Når der laves energiforbedringer af huset, bliver energimærkningen ændret og dermed også prisen.

Stiger husets værdi, hvis man får lavet efterisolering og hvordan

Det kan altid betale sig at lave opdateringer af huset, specielt på de områder der kan spare os penge i sidste ende. Her er flere områder, hvor der kan sættes ind, som boligejer. Nogle af posterne på energiforbedringer af huset kan være dyre, som at skifte taget, vinduer og døre. Men der er også mindre investeringer der kan gøre væsentlige forbedringer, så husets værdi stiger. Her er der tale om efterisolering af huset, såsom loftet og hulmuren.

 

Ved at få foretaget efterisolering af husets loft og hulmur, kan du ikke blot spare penge og forbedre indeklimaet, husets energimærkning vil også blive forbedret. Og hvad har det af betydning for dig, som boligejer. På sigt kan det have en væsentlig betydning, specielt hvis du skal sælge huset.

Salg af efterisoleret hus giver merværdi

Når et hus bliver sat til salg på boligmarkedet, bliver der lavet tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærkning. Dette er både af hensyn til boligejeren, men også kommende køber. Via de forskellige rapporter kan en kommende køber undersøge, hvilke forbedringer der er lavet eller mangler på huset.

Jo højere energimærkning jo mere værdi. Køber ved at når der er lavet energiforbedringer af huset, så har de mindre at bekymre sig om fremadrettet. Endvidere ved de også der er besparelser at hente på varmeregningen.

Ved efterisolering og andre energiforbedringer af et hus, stiger ikke blot merværdien, men det er også sandsynligt, at du får en hurtig hushandel og et salg til prisen.

Gratis isoleringstjek

Husk det altid muligt at få lavet et gratis isoleringstjek af huset. På den måde kan du få et overblik over besparelserne, energiforbedringerne og prisen.