Brug sommeren på at fixe dit hjem

Et hjem er noget af det vigtigste der findes. Det her her du samles med dem du elsker aller mest og det er her du kan finde ro og fred for omverdenen. Alt i alt er det bare rigtig vigtigt at have et hjem, hvor man virkelig føler sig hjemme og tryg. Hvis du lige er flyttet ind i et nyt hus, eller bare ønsker at lave dit nuværende hus mere hyggeligt og hjemlig, skal du kigge med her for at få inspiration til hvordan du kan fixe dig hjem, så det bliver mere hjemligt.

Gør noget ved facaden

Facaden af huset giver et godt førstehåndsindtryk af huset. Dette vil det også gøre for dig selv og din familie. Har I en lidt trist facade, skal der ikke meget til for at shine den op. Hvis I har en garage eller en carport, kan det være en god ide at shine det lidt op. Få eksempelvis en ny carport sat i, der passer til resten af huset. Herudover kan det også være en god ide at sætte nogle krukker med blomster og planter ved hoveddøren. På den måde bliver facaden bare lidt mere hjemlig at se på.

Gør noget ved både de private og offentlige rum

Køkken og stue er nok de rum man opholder sig aller mest i. Derfor er det også vigtigt at I føler jeg hjemme der. Brug lidt tid på at male væggene. Mal eksempelvis den ene væk i stuen, en lidt mørkere farve. Det vil gøre at man får en mere huleagtig følelse i stuen.

Det er også vigtigt at gøre noget ved soveværelset. Man tilbringer rigtig meget tid i soveværelset, og det er tit det rum man overser i en hus-makeover. Så sørg for at der altid er rent og ryddeligt. Det kan forstyrre søvnen meget hvis der er rod på værelset.