Her er 3 ting, du skal vide om nedrivning af din skorsten

Er du træt af din skorsten? Der kan være adskillige grunde til, at du ikke længere ønsker at have en skorsten. Måske er du ikke vild med lugten, men det kan også være, at du ønsker at ændre det æstetiske udseende af din bolig. Når du skal rive din skorsten ned, er der nogle ting, du skal overveje forinden, hvilket du kan læse mere om i det følgende.

Hvilket resultat ønsker du?

Det er vigtigt, at du overvejer din beslutning om nedrivningen grundigt. Desuden er der flere måder, du kan løse opgaven på, og som har stor indflydelse på det endelige resultat.

Her er de 3 løsninger, du kan vælge imellem:

  • En nedrivning af hele skorstenen?

  • En delvis nedrivning af skorstenen?

  • En afblænding af skorstenen?

Prisen på nedrivningen, husets endelige udseende og omfanget af opgaven vil naturligvis afhænge af, hvilken løsning du vælger. Klik her og gå på opdagelse i artikler om gør-det-selv og byggeprojekter i dit hjem.

Få repareret skorstenen, hvis den er i stykker

Er din skorsten blot i stykker, og vil du gerne slippe for at skulle frem med den helt store pengepung i forbindelse med en eventuel nedrivning? Så kan du forsøge dig med at få repareret din skorsten, således at du hverken skal købe en ny skorsten eller betale for en nedrivning.

En hjælpende hånd til nedrivning af din skorsten

Det kan være en besværlig proces at rive din skorsten ned, særligt hvis du ikke har den nødvendige viden eller det rette udstyr til at klare opgaven. Derfor kan det være en god idé at alliere dig med et par professionelle håndværkere, der kan hjælpe dig med at komme i mål med arbejdet.

Du kan læse mere om nedtagning af skorsten her, hvis du ønsker at vide mere om hele processen.