Øge din sikkerhed med elektronisk adgangskontrol monteret af elektriker eller låsesmed

Det er ikke kun store virksomheder, der har brug for et godt låsesystem. Villaer og ejerforeninger i f.eks. København har også meget at vinde ved at installere elektronisk adgangskontrol o bygningen.

Det absolut vigtigste ved et hjem er, at du føler dig tryg og kan slappe af, når du er hjemme. For at opnå denne følelse, skal du vide, at ingen uvedkommende kan komme ind imens du hygger eller laver dine daglige ting i dit hjem. Almindelige nøgler af metal har været brugt så længe der har været låse og den ældste kendte nøgle er ca. 3000 år gammel. Men samfundet ændrer sig, og derfor så skal låsesystemerne også gøre det.

Adgangskontrol er en god investering

Den nye måde at låse døre på er elektronisk og låses op uden nøgler. I stedet bruger adgangskontrolsystemet i kort, kode eller chip for at give brugerne adgang til en ejendom. Kortene eller chippen registreres og administreres i en database, hvilket betyder, at du har styr på, hvilke chip der er i omløb, og hvor de skal bruges.

Adgangskontrol København har økonomiske fordele og giver sikkerhed

Problemet med nøgler af metal har altid været risikoen for, at de falder i hænderne på uautoriserede personer. Sikkerheden med et elektronisk adgangskontrolsystem er væsentligt højere, fordi et kort eller chip ikke bare kan kopieres, de udlånes ikke til uvedkommende og skulle de blive stjålet eller bortkommet, så spærres de nemt af administratoren.

Et traditionelt nøglesystem er dyrt at holde opdateret. Hvis f.eks. en hovednøgle skulle forsvinde, skal alle nøgler i hele systemet udskiftes. Et elektronisk adgangskontrolsystem har den økonomiske fordel, at man kun af programmerer det chip eller kort der mangler. Ejendommens sikkerhed forstyrres derfor ikke.

Hvem monterer elektronisk adgangskontrol?

Det er elektrikere og låsesmede som beskæftiger sig med elektronisk adgangskontrol. I København så kan du f.eks. benytte dig af låsesmed.dk (https://www.lasesmed.dk/) som er en låsesmed. Du kan også bruge en elektriker, som samarbejder med en låsesmed f.eks. Norh Elektriker Hellerup.