Guiden til din nye indkørsel 

Indkørslen er normalt ikke noget, man bruger meget energi på. Men selvom du måske har et flot hus, så kan en sjusket indkørsel hurtigt få dit hus til at fremstå knap så elegant, som du gerne vil have. Her kan du læse om, hvordan du får helt styr på din indkørsel, så dit hus ikke falmer.

Belægningen i indkørslen 

Belægning i en indkørsel er næsten altid en god idé. Hvis du vælger ikke at have belægning, så kan risikerer du, at du kører fast med bilen, når vejret er dårligt. Det traditionelle er selvfølgelig en indkørsel med fliser. Her kan du vælge mellem mange forskellige fliser. Hvis du skal have lagt ny belægning, så kan du passende kigge nærmere på soldaterflise. Denne type flise har linjer og flader, som er store og lige, hvilket passer perfekt til, når du arbejder på et større areal. Du kan også vælge en indkørsel, som består af asfalt eller perlegrus. Begge dele er et populært valg, da det er praktisk.

Hvilke ting skal du overveje?

Du skal ikke blot overveje belægning, når du skal lave din indkørsel. Du skal overveje hældninger og bredde. Det vil helt konkret sige, at du skal undgå, at indkørslen ikke er stejl, men er i et nogenlunde plant terræn. Husk dertil også at overveje hvor bred din indkørsel skal være. Har du mere end én bil, som skal holde der, eller skal der cykler og andre igennem? Sørg derfor for at have mindst fire meters bredde i din indkørsel.

Tænk over økonomien 

Det er altså ikke helt billigt at lave en ny indkørsel. Men det kommer naturligvis an på, hvilke materialer du vælger og i hvilken størrelsesorden. Hvis du f.eks. gerne vil have asfalt som belægning, så kræver det professionelle, hvilket hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. God fornøjelse med indkørslen.