Papkasse håndtering til det dårlig vejr

flytte, regn, beskyttelse, papkasse, raja pack

Papkasse håndtering til det dårlig vejr

Skal du flytte i løbet af de kolde årssæsoner? De måneder hvor man fejrer Halloween og jul? Så er vigtigt at sørge for at flyttekasserne er isoleret nok. Der forskellige typer af papkasser indenfor hvert deres behov. Så det skal man have i mente når man skal købe en masse til sit tøj, køkkengrej m.m. Vi ved alle sammen godt at der findes tilbehør med til papkasser, men hvilke er relevante i forhold til regnvejr? Nogle flyttekasser er mere robuste end andre. Læs videre her, da der er et par tips til hvordan du undgå våde hvidevarer og strikket sweaters. Ja, noget du gerne vil undgå.

Tips for at holde flyttekasserne tører

1. Papkasser med automatbund
Kender du det når man har tæppet den øverste del af papkassen lukket, men så bemærker at bunddelen har en aflang åbning i enten venstre eller højre side i kassen? Med automatbunds flyttekasser behøver du ikke at slås med at lappe den del til. Det gør dig dermed mere tryg når du skal bære kasserne ud til bilen imens det regner.

2. Tape på alle led og kanter
Dette er en ”no brainer”, men skal alligevel mindes om. Pap kan blive vådt, sjusket og det gælder for dine værdifulde ejendele. Så husk nu at give papkasserne et par ekstra lag med gaffatape. Derefter kan du sætte en emballage. På den måde kan du kende forskel på alle de nu sølvfarvede flyttekasser. Husk at skriv både navn, indhold og værelset tingene kommer til at høre hjemme hos.

3. Husk beskyttelse indvendigt
Om hvor vidt der er tale om bobleplast, plastik poser eller flamingo stumper, afhænger hvad du skal til at pakke og lukke sammen. Bobleplast passer til små porcelæn nipsting. Men hvis du skal beskytte nøgle højtalere ville flamingo være opladt. Da skummet er tykkere og passer til den firkantede form mange IT udstyr har.

4. Undlad at genbruge kasser til skrøbelig ting
Genbrug er godt. Genbrug er ansvarligt, ja. Men vær opmærksom på små rifter og huller. Brug de gamle flyttekasser du har fundet i kælderen til genstande lavet af plastisk eller rustfrit stål og gerne ikke for tunge ting. Det kan for eksempel være bestik og plastik skåle. Har du en anden gammel papkasse hvis type er mere robust og har flere lag? Her kan porcelæns tallerkner og glas til din morgen juice bo indtil de skal placeres på de nye hylder i dit nye hjem.