Lej din container til opbevaring i dag

lej container

lej containerMangler du et sted at opbevare dine ting, er det en mulighed at leje en container. Leje af container er generelt et billigere alternativ til eksempelvis leje af et fast depotrum.

Ved leje af container skåner du desuden dine ting, da du ikke skal transportere dem ved hjælp af trailer eller lignende. Få mere information om mulighederne her.

 

Isolerede containere beskytter dine ting

Når du skal leje en container, er det både muligt at få fat i en isoleret og uisoleret container.

Her anbefales det, at du vælger den isolerede, da den formår at vedligeholde en bestemt temperatur hele året rundt. På denne måde opstår der ikke fugt inde i containeren og kondens forebygges.

Det betyder, at den isolerede container er med til at beskytte dine ting.

Læs mere her: https://boxit.dk/lej-container/

 

Containeren er dit mobile depotrum 

Containerens mobilitet gør det muligt for dig at placere den, hvor du har lyst. Den giver dig en fleksibilitet, som et fast depotrum ikke kan tilbyde.

Du kan derfor gøre nemt for dig selv og placere den tæt på dit hjem, så du ikke skal transportere dine ting langt for at finde en depotplads til dem.

Alligevel skal du være opmærksom på, om det er tilladt i henhold til din lokalplan. Det er ikke alle lokalplaner, der tillader opstilling af cotainere på privat grund eller ved fællesveje og lignende.

Det anbefales derfor, at du undersøger det, inden du begiver dig ud i at leje en container.

 

Sørg for, at din forsikring dækker

Når du lejer en container, er det vigtigt, at du undersøger, hvorvidt din forsikring dækker. Dit forsikringsselskab skal være informeret omkring, hvor dine ting befinder sig, og det er ikke i alle tilfælde, at den dækker ejendele, som er placeret uden for hjemmet.

Hvis sidstnævnte er tilfældet, er det dog muligt at få lavet en tillægsforsikring.