3 tips til at få et rum til at se større ud

Der er ingen regel, der siger, at man skal bo i et stort hus for at føle sig godt tilpas. Der er mange, der bor i mindre huse eller lejligheder og alligevel føler sig godt tilpas. Det handler blot om at indrette sig godt, så man får udnyttet pladsen på bedste vis.
Her får du tre tips til, hvordan du kan få dit rum til at se større ud.

Tip 1: Vælg de rette møbler

En af de mest effektive måder at få et rum til at se større ud er ved at vælge de rette møbler. Vælger du for eksempel et lille sofabord, så vil rummet også se mindre ud. Vælger du derimod et stort sofabord, så vil rummet også se større ud.
Det gælder også for andre møbler i rummet som for eksempel reoler, skabe og vitrineskabe. En regel du kan gå efter er, at de fleste møbler bør have en højde på omkring 2 meter.

Tip 2: Vælg de rette farver

En anden effektiv måde at få et rum til at se større ud på, er ved at vælge de rette farver. Vælger du for eksempel en mørk farve til væggene, så vil rummet også se mørkere og mindre ud. Vælger du derimod en lysere farve til væggene, så vil rummet også se lysere og større ud.

Tip 3: Sæt spejle op

En sidste effektiv måde at få et rum til at se større ud på, er ved at sætte spejle op. Det er med til at give rummet en dybde, og det gør, at rummet virker større.
Det er dog ikke alle steder, hvor det er passende at have spejle hængende. Men hvis du kan finde et sted, hvor du kan sætte dem op, så er det en effektiv måde at få et rum til at se større ud. Du kan endda købe spejle online.