Dette kan du forvente i fodboldsæsonen 2022/23

Det kan du opleve på en fodboldrejse i 2022/2023

Fodboldsæsonen er over os, og der er meget at se frem til i sæsonen 2022/23. Det gælder især, hvis man ønsker at rejse ud i verden og se fodbold rundt omkring i de imponerende stadions, der findes over hele Europa. Som altid er der et væld af både kendte og kommende stjerner, som kridter deres ko på grønsværen, og de mange fans rundt om i verden er klar til at sætte gang i festen på tribunerne.

Hvis du heller ikke kan vente med at komme i gang med fodboldsæsonen 2022-2023, så læs med her og find ud af, hvad du kan glæde dig til i den kommende sæson.

Coronarestriktionerne er sat på bænken

Den absolut bedste nyhed, når det kommer til fodboldsæsonen 2022/23, må helt klar være, at der er blevet slækket gevaldigt på coronarestriktionerne rundt om i verden. I modsætning til de tidligere sæsoner, så ser det ikke ud til, at der kommer nogle begrænsninger i forhold til antallet af tilskuere. Derudover begynder landene rundt om i Europa og længere ude i verden også at minimere restriktioner i forhold til indrejse. Det betyder altså helt lavpraktisk, at det er blevet langt nemmere at rejse rundt i Europa, når man skal ud at se fodbold. I denne artikel kigger vi på nogle af de mest oplagte fodboldrejser.

Premier League byder på spændende udfordringer

Det er rigtig godt nyt, hvis man ønsker at tage til England og se ægte fodbold i verdensklasse, når Nottingham Forest møder Arsenal i Premier League kampen d. 29 oktober. Det er især en spændende kamp, fordi Nottingham Forest vender tilbage til Premier League efter hele 23 år. Du kan med fordel tage til England og se denne kamp sammen med LA Travel, som sørger for alt i forhold til fly, hotel og billetter til den med garanti storslåede kamp.

To nye danskere spiller i Ligue 1

Det er dog ikke kun i engelsk fodbold, at der er mulighed for at se fantastisk fodbold. Det samme kan du opleve, hvis du tager et smut til Frankrig for at se Ligue 1 kampe. Der er desuden god grund som dansker at tage til Frankrig i denne sæson, for Ligue 1 har nemlig fået hele to nye danske spillere. Det gælder Rasmus Nicolaisen og Mikkel Desler, som skal bevise deres værd i kampe mod kæmpestjerner som Messi og Neymar.

Spillerne bliver presset til det yderste inden VM

Det, som alle ser frem til i fodboldsæsonen 2022/23, er dog ikke kun nye danske spillere i Ligue 1 eller storslået engelsk fodbold. Det er selvfølgelig VM i Qatar, der helt usædvanligt bliver spillet i november og december. Normalt ville der i selvsamme periode være et væld af kampe, men dette sker altså ikke i år – de europæiske turneringer er derfor også alle nødt til at være spillet færdige, før VM går i gang, og det betyder selvfølgelig, at programmet i denne sæson er godt pakket. Faktisk betyder det, at mange klubber skal spille kamp så ofte som hver 3. dag, inden VM skydes i gang.

Det helt ekstraordinære ved VM i Qatar er dog ikke det fyldte program op til eller kontroverserne omkring Qatar, men er selvfølgelig, at det danske landshold har kvalificeret sig til slutrunden. Så hvis du skal være med, når VM i Qatar sættes i gang, kan du med fordel tage med LA Travel, når Danmark møder Frankrig d. 26 november i Doha. Her kan du heppe fra tribunerne, når det danske landshold viser deres kunnen, og du kan opleve den fantastiske stemning, når publikum jubler, og man ved, at hele verden ser med.