Sådan kan du slippe for væggelus i hjemmet

Væggelus har ikke nødvendigvis noget at gøre med dårlig hygiejne, men det kan gavne at rydde op derhjemme og prøve at forholde stedet rent, så væggelus ikke har et godt sted at trives. Det kan også være en god ide at fryse at tøj og sengetøj. Dette kan også inkludere gardinerne derhjemme og de tæpper og håndklæder I har liggende. Desværre kan væggelus også gemme sig i møbler, derfor kan det desværre også blive en nødvendighed at smide møblerne ud derhjemme, eller se om du eller I kan skille møblerne af, for at finde frem til deres gemmested. Væggelus kan også gemme sig i stikkontakter og bagtapetet, så vær opmærksom på løst tapet. Når du har forsøgt at rydde op og skille dig af med nogle ting, kan det også være en god ide at efterlade arbejdet til en professionel, da er bedst er være på den sikre side.

Hvor får jeg væggelus fra?

Du kan undre dig over hvordan du har fået væggelus med hjem? Der er desværre mange der bringer væggelus med hjem fra ferieophold. Det kan være du har fået dem fra det hotel du boede på, den årsag er i hvert fald hyppigst. Derfor kan det være en god ide at tjekke din kuffert grundigt igennem inden du benytter den igen, eller inden du sætter kufferten ind til soveværelset. Det kan også være en god ide at tjekke selve hotelværelset, for at være på den sikre side. Der kan det være en god ide at tjekke madrassen grundigt igennem.

Ring til skadedyrsbekæmpelse

Det kan i sidste ende være utrolig svært at bekæmpe problemet på egen hånd. Derfor kan det være en god ide at få professionelle til at ordne det for dig. Bekæmpelse mod væggelus foregår med en kraftig gift, og giver de bedste resultater ift. at løse det selv.