Man kan mere med glas, end man tror

En glarmester kan hjælpe dig med idéer til din boligindretning eller indretning af dine kontorlokaler. Især er det vigtigt, at man vælger den rigtige type glas og f.eks. farve, så man får det slutresultat, man ønsker sig.

Hvad kan en glarmester hjælpe dig med?

Man kan meget mere med glas, end de fleste er klar over. En glarmester kan hjælpe dig med idéer til din boligindretning eller indretning af dine kontorlokaler. Især er det vigtigt, at man vælger den rigtige type glas og f.eks. farve, så man får det slutresultat, man ønsker sig. En erfaren glarmester har haft mange forskellige typer opgaver og kan måske hjælpe dig til at tænke mere kreativt.

Gamle vinduer i dit hjem eller i dit firma? Med tanke på de nuværende høje energipriser, så er det nok en god idé at få en fagmand til at skifte vinduerne til nyere lavenergi termoruder.

Har du en butik, så kan en glarmester f.eks. hjælpe dig med din butiksfacade og indgangsparti. Han kan også hjælpe dig med reparationer og vedligeholdelse. Har du et firma, hvor du har trapper, kan glarmesteren benytte sikkerhedsglas til dine trapper.

Inden du vælger din glarmester, så tjek evt. op på, hvad andre kunder siger om ham. Har de haft god eller dårlig erfaring.

Stenslag i bilruden?

Så er det også en glarmester, du skal have fat i. Han kan reparere ruden eller skifte den, hvis den ikke kan repareres. Du kan sagtens finde en glarmester, som giver dig garanti på arbejdet, og som kører ud til dig for at udføre det. Det er en god service for dig, så du f.eks. kan arbejde videre, mens din glarmester reparerer din bilrude.

En glarmester kan hjælpe dig give nyt liv til dit badeværelse

Vil du give dit badeværelse nyt liv, måske i form af et moderne spejl, en glasvæg eller en flot bruseniche? Eller har du brug for hjælp til helt at modernisere dit badeværelse? Så kan du med fordel tage fat i en glarmester. Inden du begynder at bruge penge på at indkøbe udstyr til dit badeværelse, så tal først med en glarmester om, hvad dine ønsker er, og lad ham rådgive dig. Han har erfaringen og ved, hvad kan lade sig gøre og har måske nogle idéer, som du slet ikke selv har tænkt på. Han ved også, hvad der er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, hvilket jo er utrolig vigtigt.

Vælg en glarmester, som yder garanti på sit arbejde. Det er en sikkerhed for dig.

En New Yorker væg til dit hjem eller dit kontor

Ved du, hvad en New Yorker væg er? Det er en ny trend inden for bolig- og kontorindretning. 

Den består af mindre stykker glas, som er opdelt med jernsprosser, oftest sorte. I dit hjem er den perfekt til at dele dagligstue og spisestue op i stedet for f.eks. franske døre. Den er mere moderne og giver et mere råt og stilrent look.

Har du firma, så er en New Yorker væg en perfekt ramme for et kontormiljø, idet den deler rummet op, men giver en god stemning og tillader lyset at strømme igennem.

En dygtig glarmester kan installere en flot New Yorker væg for dig. 

Det er kun fantasien der sætter grænser. Spørg din glarmester om hvad der kan lade sig gøre inden du går igang.

Held og lykke med dit næste projekt.