Er influencere en god måde at spotte trends på?

Der er mange influencere, der skriver og poster om mode og hvad der trender lige nu. De skriver om tøj, sko, smykker og andre accessories. Ved at følge dem får du en fornemmelse af de ting og de farver, der trender i den kommende periode. Der er en del sponsoreret posts, så det kan indimellem være svært at afgøre, om det er troværdigt. Der er dog regler på området, så du skal altid kunne se, om det er sponsoreret. 

Giver det alligevel mening?

Selvom det er sponsoreret og de har fået en form for betaling, for at sige de ting, de gør, så kan det godt være brugbart alligevel, og det kan også give dig gode ideer til, hvad du selv synes er fedt og pænt. 

Hvis du følger mange influencere og løbende holder dig opdateret på de forskellige hjemmesider, så vil du kunne få et billede af, hvad der bliver det nye store hit. Du ville kunne se om hatte er på vej, om brun er sæsonens farve og om solbrillerne skal være store eller små. 

Det kan være et godt sted at starte med din egen hjemmeside, her kan du læse: Hvordan laver man en hjemmeside. Det er en enkel og hurtig måde at komme ud i verden på, hvor du kan blive set af andre mennesker. Du kan nemt skrive blogindlæg og du kan henvise til de forskellige blogs og influencere, du selv følger med i. 

Det kan også være en god måde at komme i gang på, hvis du gerne vil have dit eget tøj brand eller designe smykker. Når du så har blogget i et stykke tid, og du har fået nogle følgere, så har du en platform til at sælge nogle af dine egne produkter.