Få bygget et fedt arrangement op

Har I overvejet, hvordan I bedst kan inddrage alle medarbejdere i jeres virksomhed i et arrangement på et tidspunkt? Det kan være, I længe har kørt med et koncept, hvor I samler alle medarbejder en gang om året eller lignende, hvor der vil være forskellige indslag, et konferencelignende program samt en form for underholdning, hvor alle bliver hyldet og værdsat som medarbejdere. Det er nogle af de events, mange sætter pris på – men det kræver en del planlægning.

I store virksomheder med hundredvis af medarbejdere, er det sin sag at få planlagt noget, der kommer til at køre helt gnidningsfrit. Det er heller ikke sikkert, I selv har tiden eller ressourcerne til at få det planlagt. I har formentlig andre arbejdsopgaver, der er mere relevante for virksomheden, og så bliver dette skubbet lidt i baggrunden. Derfor er det en god idé at samarbejde med et eventbureau, der kan stå for alt det praktiske for jer.

Find en samarbejdspartner med erfaring

Eventbureauer har typisk erfaring med planlægning af lignende arrangementer fra tidligere. Det betyder, at I ikke bliver testkaniner for noget som helst, men at I kan få indflydelse på planlægningen. Her vil være tilknyttet projektledere, der vil stå for udførelsen af eventet samt alt det praktiske, der leder op til det, så I kommer til at stå med mindst muligt.

Det er vigtigt, at jeres identitet og ønsker stadig kommer til udtryk gennem jeres event. Det betyder da også, at der vil være et tæt samarbejde med jer hele vejen, så I løbende er opdateret omkring, hvordan det står til samt hvad, der sker, så I kan vurdere, om I føler, det foregår, som I ønsker, eller om der er noget, I godt kunne tænke jer blev ændret. Det vil kunne evalueres og tilpasses, så I får det event i sidste ende, I har drømt om længe.