Sådan tager du gode billeder til din instagram

Instagram er langsomt men sikkert ved at blive den mest populære platform for unges sociale medier. Facebook er på vej ud. Instagram fungerer jo som bekendt ved at poste billeder, for at dele opslag.

 

Hvis du kærer dig om din Instagram, vil du med garanti gerne det samme som alle andre: have flere følgere. Den hårde men tiltrængte sandhed er, at ingen gider følge en profil med grimme billeder.

 

Derfor er vejen til succes med din instagram belagt med gode og kreative visuelle oplevelser. Hvis du ingenting ved om at tage billeder, er der nogle basale råd, du kan følge.

 

Lys

Alle professionelle fotografer vil fortælle dig, at et godt billede afhænger af godt lys. Hvis dit billede er for mørkt, eller så lyst, at man intet kan se, får du ingen succes. De fleste telefoner er meget gode til automatisk at justere lyset, men skru op eller ned for, hvis det er nødvendigt.

 

Komposition

Kompositionen for dit billede fungerer som rammen for motivet. En god komposition hjælper dit publikums øjne til at søge hen mod, hvad der egentligt er billedet. Du har sikkert selv set et billede, hvor du slet ikke vidste, hvad du skulle kigge på.

 

Du mister dine følgere, hvis dine billeder ligner noget fra Find Holger.

 

Omgivelser

En ting er at få styr på alle de tekniske aspekter, nu er du halvvejs. Herefter handler det om at finde interessante motiver i din hverdag. Det kunne være storslået arkitektur eller madoplevelser.

 

Du kan snyde dine følgere til at tro, at du er taget på en eksotisk rejse ved at stille dig foran et par store planter. Sørg for at planterne dækker hele din baggrund, så du giver fornemmelsen af at stå midt i jungle, eller et andet varmt sted.