Få et moderne og råt look med vandrør

Det er blevet mere og mere trendy at indrette sit hjem i et råt, industrielt look. For eksempel med rå murstensvægge eller industrielt inspirerede møbler. Lamper fra gamle produktionshaller er et eksempel på interiør, der er blevet rift om. Kunne du tænke dig at gå den vej og samtidig indrette dit hjem med bæredygtige design, så kan en reol eller et tøjstativ lavet af vandrør være en ide. Læs med her.

Unikt og bæredygtigt

At indrette din lejlighed eller hus med materialer fra industriens verden er supertrendy. Det passer godt ind i en moderne livsstil, hvor minimalisme og bæredygtighed går hånd i hånd. Samtidig kan moderne mennesker lide at udskille sig fra mængden og være unikke. Det er sandsynligvis derfor, at trenden med at bygge møbler af gamle vandrør er blevet populær. Møbler af vandrør omfatter især reoler og tøjstativer til garderobe og soveværelse.

Byg selv eller færdigkøbt?

Har du hænderne skruet rigtig på, er det oplagt at gå i gang med et gør-det-selv-projekt. Kender du ovenikøbet et sted, hvor du kan klunse vandrør eller erhverve dem for billige penge, så er det oplagt at tegne og bygge sit eget tøjstativ. Er du ikke lige DIY-typen eller gider du bare ikke at bruge tiden på det, så er der flere små møbeldesignere, som har spottet tendensen. Selv om du køber et færdiglavet tøjstativ af vandrør, så kan du helt sikkert finde et, der passer til dit behov.

Når du køber et tøjstativ af vandrør

Tøjstativer af vandrør kan være ganske simple. En enkel bøjlestang sat op på væggen ude i gangen fylder ikke meget, men er til gengæld rigtig praktisk. Overvej hvad du skal have til at hænge på dit tøjstativ, før du investerer i et. Et enkelt tøjstativ, hvor rørene er sat på hjul, kan stå i det fri og kan give plads til både kjoler og skjorter. Rørene kan for eksempel males i sølv, mens samlingerne kan få en gang messing. Det giver et meget feminint udtryk, og når dine kjoler kommer op og hænge, kommer det til at pynte i dit soveværelse.

Foretrækker du noget mere råt og maskulint, kan du købe et tøjstativ med sorte rør, som er monteret fast på væg og gulv og med plads til jakker og skjorter. Brug dit tøjstativ inde i et skab, bag et forhæng eller lad det stå frit og pynte i dit hjem.