Få pæne trægulve i mange år

flotte trægulve

flotte trægulveSkal det ligne, at gulvet er nylagt, selvom det er mange år siden, du lagde det sidste bræt i? Med den rigtige behandling kan du holde dine trægulve pæne i mange år.

Vælger du korrekte plejemidler, og prioriterer du daglig rengøring, kan du opnå et resultat,

som får træet til at lyse af liv langt ind i fremtiden.

Væk træet til live igen

Trægulve er stærke, og netop derfor er det et af de mest eftertragtede gulve, der kan lægges. For at få et flot resultat, du kan have glæde af i mange år, må du hjælpe materialet lidt på vej.

Du forebygger slitage ved at tage dine forholdsregler.

Pas godt på gulvet med disse simple trin

Du behøver ikke at hoppe i arbejdstøjet for at få et flot gulv. Små ting i dagligdagen kan være afgørende for, at træets udseende ikke slides unødigt.

Vil du undgå, at træet ændrer farve med tiden? Den naturlige farve bibeholdes, hvis ikke træet udsættes for direkte sollys. Derfor kan du med fordel rulle gardinerne ned, når den skarpe sol står højest på himlen.

Forebyg ridser og skrammer

Vil du undgå ridser på underlaget? Når du trækker stolen ud fra bordet efter middagen, vil det med tiden lave markeringer på gulvet. Det kan undgås, hvis du sætter filtdutter under stolebenene.

 

Du kan også med fordel montere filt under bordbenene og benytte køreunderlag på kontoret, hvis kontorstolen har hjul.

Tip til rengøring af trægulvet

Et flot trægulv fremstår fejlfrit uden ridser og skrammer. Stiller du skoene i entreen, slæber du ikke skidt og småsten ind i stuen, som sætter sig som slitage på trægulvet.

For at undgå brugsspor og markante mærker skal du svinge støvsugeren på daglig basis, ligesom gulvet også vil takke dig, hvis du vasker det en gang i ugen. Brug gerne så lidt vand som muligt, når du vasker gulvet.