Pift din indretning op med nogle enkle tips

Hvis du synes, at din indretning virker kedelig eller tom, så skal der som regel ikke ret meget til for at pifte den op. Det kræver ofte blot nogle små ændringer eller tilføjelser, så det er hverken krævende eller besværligt.

Hæng ting på dine vægge

Hvis ikke allerede du bruger dine vægge meget i din indretning, skal du helt sikkert overveje at begynde at gøre det. Det gør nemlig rigtig meget for dit hjem, når du også bruger dine vægge. Du har rig mulighed for at pynte dine vægge med alverdens forskellige ting. Det gælder både spejle, plakater, malerier, tapeter, kork, opslagstavler, ure m.m.

Det kommer helt an på, hvilket rum der er tale om, og hvilken stemning du forsøger at skabe. Hvis du har lyst til at hænge nogle spejle op, så se mere her for at finde spejle uden ramme.

Shop helt nye nips

Hvis du har set på de samme nips i lang tid, så er det tid til en udskiftning. Der skal som sagt ikke altid ret meget til for at pifte din indretning op. Nogle gange kræver det kun, at du skifter nogle vaser, skulpturer og urtepotter ud med nogle nye. Det er f.eks. en idé at gå efter nogle helt nye farver og mønstre, end hvad du er vant til.

Pynt dit gulv med et tæppe

Der findes så mange forskellige tæpper, så der er ét, der pynter i ethvert hjem. Tæpper er med til at give en hel masse karakter og fylde til et rum, som et helt tomt gulv sjældent giver. Derudover er det naturligvis behageligt og hyggeligt.

Der er f.eks. flot at have et tæppe liggende under din sofa og sofabord for at binde det sammen. Det handler bare om at finde et tæppe i nogle farver, der passer ind i dit hjem.