Sådan finder du det gode spejl

Når du leder efter spejl, er der mange ting at tænke over! For at finde det helt rigtige spejl til jeres behov, er det vigtigt at vide, hvad man leder efter og hvilke ønsker man har til sit spejl. Hos FlotteBade.dk finder i et stort udvalg. Køb spejle med lys her.

Hvad er et godt spejl?

Det kan være meget individuelt, hvad der er et godt spejl! Det som I synes er godt, vil jeres nabo måske ikke synes om og omvendt. Derfor et det en god ide, at tænke grundigt over, hvad man skal bruge sit spejl til og deraf, hvad det skulle kunne.

Det kan for eksempel være godt at spejlet giver et kraftigt lys, hvis man ikke har så mange andre lyskilder på sit badeværelse. Har man derimod mange andre lamper, så er det ikke sikkert at det er vigtigt at det lyser specielt kraftigt.

Er spejlet tæt på der, hvor man bader, så kan det være godt at det har antidamp funktion, så det ikke dugger til. Det kan specielt være godt, hvis der er nogen som skal bruge spejlet, mens andre er i bad.

Forstørrelse, kan være godt at have, når der skal lægges make-up. Her er det jo vanskeligt at have sine briller på, imens man lægger make-up omkring øjnene.

Størrelsen på spejlet… På et lille badeværelse, kan det få rummet til at se større ud, hvis man har et stort spejl, så det på den måde kan åben rummet op og føles mindre indelukket.

Hvor skal spejlt bruges

Noget at det, som kan afgøre om man skal vælge det ene, eller det andet spejl, kan være placeringen af spejlet. Er det i en entre, forgang, så kan det være at man blot har brug for lidt hyggebelysning, mens det kan være mere vigtigt med et effektivt lys, hvis spejlet skal monteres i en garderobe, eller på et værelse.

Når du har gjort dig alle overvejelser, er det meget nemmere at finde det spejl, som er godt for dig / jer.