Sådan kan man bruge container til beboelse

De fleste tænker måske på store fragtskive i havnen når de tænker på ordet ’container’. Men vidste du, hvor mange andre ting man kan bruge en container til? Containere er et rigtig godt hjælpemiddel på byggepladser, men kan også bruges i privaten. Læs mere her om hvordan!

Beboelse på byggepladsen

Af og til skal der opføres byggeprojekter i så stort et omfang, at det kan være nødsaget for nogle af arbejderne at bo i nærheden af eller direkte på byggepladsen. Det kan både skyldes lange arbejdsdage eller besvær med transport. Men det er ikke altid, at der er gode bomuligheder for arbejderne i nærheden af byggepladsen, ingen hoteller eller lignende. Så er ophold i container den perfekte løsning! De kan nemlig midlertidigt sættes op med det nødvendige faciliteter til beboelse: isolering, sovepladser, bad, toilet og køkken. En byggeplads container kan nemlig tilpasses alle behov. Vil du læse mere, så klik her for mere info om ophold i container, og se hvilke muligheder DC-Supply har til rådighed.

Midlertidig bopæl under flytning

At flytte fra et hus til et andet kan være et rigtig stort projekt, og man holder tungen lige i munden for at få det hele til at gå op. Hvis flytningen gør, at man på et tidspunkt er et sted imellem to boliger og mangler et sted at opholde sig, kan man også her benytte midlertidigt ophold i container. Man kan leje et ophold i container med alle faciliteter til beboelse, og bo der indtil det nye hus er færdigbygget, renoveret eller fraflyttet.

Et charmerende container-hjem

Flere og flere vælger faktisk et noget længere ophold i container ved at bosætte sig fast i den. Det er bestemt også en mulighed! Der bygges både studieboliger og lejligheder af containere, og der kan skabes de mest charmerende små hjem ud af en byggeplads container!