Skab større overskuelighed på dit lager

Det er altid vigtigt med et overskueligt system på dit lager. Det er nemlig det, der sørger for, at du og dine medarbejdere kan arbejde så effektivt som muligt.

Derfor er det en god idé at overveje at opdragere eller indrette dit lager på ny, hvis du savner større effektivitet.

Dan et overblik over dit lager

Før du går i gang med at gøre noget ved dit lager, så er det en god idé at danne et overblik. Du er f.eks. nødt til at tænke over, hvad der fungerer godt, og hvad der fungerer mindre godt på nuværende tidspunkt. Det giver dig en bedre idé om, hvad du skal ændre eller forbedre.

Desuden er du nødt til at forsøge at se dit lager ovenfra. Det er nemmere f.eks. at gøre ved hjælp af en tegning.

Lav et effektivt reolsystem

Der er rigtig mange forskellige reolsystemer. Derfor er det din opgave at finde ud af, hvad der fungerer bedst på dit lager og med dine varer. Det kræver dog, at du først og fremmest undersøger, hvilke reolsystemer der findes. Det kan nemlig sagtens være, at der findes nogle reoler, der fungerer langt bedre til dit lager end dine nuværende.

Derudover er der mange ekstra detaljer, der gør dit lager mere overskueligt og effektivt. Det gælder sådan noget som varekroge, der gør, at du kan hænge dine små varer op i stedet for at have dem liggende på en reol. Det giver dig et bedre overblik.

Udvid dit lager med en mezzanin

Hvis du mangler plads på dit lager, så giver det anledning til rod og kaos. Derfor er det en fordel at udvide dit lager. Det kan du f.eks. gøre ved hjælp af en mezzanin, der fungerer som en ekstra etage på dit lager. Det er en god måde at udnytte din plads på.