Udlejning af kølecontainer

Udlejning af kølecontainer er også en mulighed du kan benytte dig af hos Lager til Leje. Her er det ikke blot depotrum, opstillede containere du kan leje, men eksempelvis også kølecontainere. 

Udlejning af kølecontainer med ekstraudstyr

Alle kølecontainere er udstyret med forskelligt ekstraudstyr, som er til for at give dig en unik oplevelse, når du lejer en kølecontainer igennem Lager til Leje. Containerens indretning og løsninger sikre at du kan opretholde den gode hygiejne, når du skal håndtere dine kølevarer.

Det ekstraudstyr der medfølger når du lejer en kølecontainer igennem os er blandt andet;

  • Flat floor sørger for et jævnt og plant gulv, som sørger for at du kan stå sikkert fast når du opholder dig i kølecontaineren. Endvidere er gulvet let at rengøre, hvilket højner hygiejnen.
  • Sikkerhedsdør er sikkert aflåst, så at dine kølevarer er nedkølet ved den rette temperatur. Der er installeret indvendig sikkerhedsåbning, så du er sikret hvis du opholder dig inde i containeren.
  • Der er installeret lys, så du nemt kan finde de varer du søger i containeren.
  • Kulde gardiner også kaldet lameller hænger i døråbningen. De sørger for at opretholde temperaturen i kølecontaineren når sikkerhedsdøren åbnes.
  • Der medfølger altid en rampe med vores kølecontainere, så du ikke skal være besværet  af trapper eller andet, når dine kølevarer skal transporteres ind og ud af kølecontaineren.

Udlejning af kølecontainer med specifikke krav

Det kræver visse forhold ved at leje en kølecontainer for, at den kan fungere optimalt. Dette er selvfølgelig vigtigt at have for øje når du skal leje en kølecontainer, at disse betingelser er i orden.

Kølecontainerne benytter sig af 380V/16A og bliver monteret med 5 Bens CEE stik. Dette er for at kølecontaineren kan monters optimalt og fungere upåklageligt.

Vi sørger for levering, opstilling og montering af kølecontaineren, så du kan koncentere dig om de vigtige ting. Har du specifikke ønsker eller behov, så lad os høre. Vi er til for at finde løsninger der kan opfylde dine behov, så du får en god oplevelse når du lejer igennem os.