Vælg det rigtige tøj til årstiden

Dette indlæg er sponsoreret.

Står du og mangler et helt nyt outfit? Så er det altid en god idé at tage årstiden i betragtning, så du får det smarteste og mest moderigtige stil. Sommer- og efterårsfarverne varierer fra sæson til sæson, så det kan nogle gange være svært at følge med.

Gå med pangfarverne til dit sommeroutfit

Når vi bevæger os ind i sommermånederne, kan du sagtens vælge et mere farverigt udtryk til dit outfit. Brug gerne farver som brun, pink, blå og lilla, der er denne sæsons helt store forårs- og sommerfarver. Det er heldigvis hurtigt og nemt at anskaffe sig de nyeste farver af tøj, da forhandlerne slås om at give dig de helt rigtige valgmuligheder. Tøjet kommer blandt andet gennem vejtransport, så det går hurtigt med at få tøjet hjem i butikkerne.

Du behøver derfor ikke vente længe på at tilføje din nye yndlingskjole eller dine favoritbukser til garderoben. Når det kommer til sommeroutfittet, kan du sagtens kombinere flere farver for at skabe kontrast. Det skaber et iøjnefaldende look, samtidig med at det udstråler masser af selvtillid. Vær derfor ikke bange for at bruge flere af sommerfarverne i dit klædeskab.

Skab varme outfits med vinterfarverne

I de kolde vintermåneder er det perfekt med et varmt outfit. Du kan derfor med fordel bruge mere neutrale og jordnære farver til at give dit outfit et mere varmt udtryk. I vinteroutfittet behøver du ikke bruge meget lyse farver for at skabe et godt look – dem kan du sagtens gemme til sommeroutfittet. Du kan dog naturligvis stadig kombinere de mørke farver i dit outfit for at skabe et mere fuldendt look.

Som hovedregel er det dog vigtigt at understrege, at din stil er helt din egen. Farverne for sommer- og vintermånederne kan du sagtens blande for at skabe superfede outfits, hvor du eksempelvis skaber forandring med varme outfits til sommeren eller energiske og farverige outfits til vinterhalvåret. I sommertiden har du måske ikke altid behov for at bruge lyse farver sprængfyldt med energi, og derfor kan et mere afdæmpet look uden brug af for mange farver også være fint til en forandring.

Det vigtigste, når det kommer til dit outfit, er, at det passer til dig, og at du føler dig komfortabel i det. Det rigtige tøj afhænger mest af alt af dig og din personlige stil. Det er dog altid sjovt og spændende at bryde grænser og sprænge rammerne for sin egen stil, så det kan være en god idé en gang imellem at iføre sig noget, man ikke lige er vant til.